Evenemang | 17 februari 2020

JEC World Composites: 9-11 mars 2021

Den ledande internationella mässan för kompositer

JEC-gruppen beslutade att skjuta upp 2020 års upplaga av JEC World från den 12-14 maj 2020 till 9-11 mars 2021.

JEC Group är världens ledande företag som helt ägnar sig åt att utveckla kanaler och plattformar för information och affärsförbindelser som stöder tillväxt och marknadsföring av kompositmaterialindustrin.

IDBS arbetar med världens ledande kemiföretag och stödjer deras forsknings- och innovationsarbete (FoI) inom alla forskningsområden från syntetisk kemi till polymerer, finkemikalier, formuleringar och industriell forskning.

Mike Bradley kommer att leda IDBS-teamet på detta nästa års show vid Villepinte Nord i Paris . Följ med oss!

Om IDBSKontakta oss

Fler nyheter