IDBS Blogg | 5 augusti 2019

Vad i3 betyder för oss - del 1

Vi satte oss ner med Brady Haggstrom, produktchef på IDBS, för att ta reda på vad jag3 medel, och dess höjdpunkter.

 

Vad ser du mest fram emot med att komma till i3 händelser?

Jag ser mest fram emot att prata med kunder och höra om deras utmaningar, vad de tänker om framtiden och vart de är på väg. Jag tror att det är en viktig del av vår verkliga kundröst - att förstå vart marknaden är på väg, vilka kundutmaningar vi kan hjälpa till att lösa, hur vi kan förbättra oss och hur vi kan bli ett bättre företag för alla våra användare.

 

Vad gör jag3 stå för?

Den tekniska definitionen av i3 står för idéer, insikter och innovation. Men när vi funderade på att skapa en3Vi försökte tänka på forskarna, vetenskapsmännen och den personal som hjälper till att stödja den övergripande IT-strukturen och den tekniska ryggraden för dessa forskare - vad försöker de få ut av en sådan här konferens? Vad använder de ett verktyg som E-WorkBook för?

I slutändan försöker vi sammanfatta berättelsen om den vetenskapliga och innovativa arbetsplatsen - att försöka få bättre idéer, försöka få bättre insikter om hur man kan bli bättre och sedan i slutändan driva innovation.

 

Vem deltar i3?

Deltagarna är allt från superanvändare till chefer för informatik till analytiker och alla däremellan. Det är människor som funderar på hur de kan få ut mer av de tekniska verktyg de använder, hur de kan stödja sina egna interna användare och kundbas, och framåtblickande teknikproffs som vill driva innovation genom E-WorkBook.

 

Vilka är några av fördelarna för de som deltar?

För det första har vi det alltid på en så fantastisk plats, och IDBS-personalen är på plats för att ha trevligt och nätverka med kunder. Men det handlar egentligen om möjligheten att nätverka med likasinnade, förstå och dela utmaningar som du som E-WorkBook-användare har, och få en verklig inblick i vart plattformen är på väg och hur du får ut det mesta av den för att driva innovation.

 

Kan du berätta lite om en session som du presenterade vid det senaste evenemanget?

Jag presenterade sessionen om det informatiska landskapet, som var en interaktiv session. Jag talade om alla dessa olika datascenarier som verkligen är tangentiella, parallella och associerade med din E-WorkBook-miljö, och verkligen din informatikmiljö som helhet. Och vilka olika scenarier kunderna använder för att få värde eller få ut data eller få tillgång till data för att bättre förstå den vetenskap och forskning som de bedriver och tillhandahålla den för forskare och användare. Vi ville också få lite feedback på hur vi kan hjälpa kunderna att uppnå dessa scenarier och vad de skulle prioritera om de satt i våra stolar och vad de skulle bygga först.

Vi tar till oss kundernas feedback och vidtar åtgärder under de närmaste månaderna. Det hjälper oss att fokusera våra utvecklingsresurser.

 

Du nämnde platsen. Vad gör ett bra läge till ett3 plats?

Vi väljer plats för i3 Vi väljer alltid en plats som är tillgänglig för vår kundbas, och vanligtvis någon typ av plats som har en unik prägel eller aspekt. Förra året var det Austin, som är tekniknavet i söder, nere i Texas, har massor av god mat, fantastisk natur och Lake Travis.

Året dessförinnan hade jag3 var i Seattle, som är nordvästra USA:s tekniknav. Vi var uppe bland molnen, för vi tänkte stort och funderade på vår egen molnplattform.

 

Har du haft några ögonöppnande insikter eller upplevelser på i3?

Den insikt som jag har fått genom att3 är den gemensamma berättelsen om datainsikt och datatillgång för användarna och för deras vetenskap. E-WorkBook har varit ett verkligt nav för vetenskapliga data tillsammans med ELNoch våra olika moduler. Men vetenskapen kräver mer. Vetenskapen kräver att man gör saker med olika, relaterade verktyg och tekniker. Våra kunder vill att deras data ska bli rikare - semantiskt. De vill kunna göra mer med de data som E-WorkBook har hjälpt dem att samla in och förstå från första början. Och det är det vi arbetar med varje dag.

 

Ta reda på mer om årets i3 Dagordning här, eller ta kontakt med oss med vårt team.

Om IDBSKontakta oss

Fler nyheter