Pressmeddelande den 10 september 2018

Christian Marcazzo tillträder som Vice President och General Manager på IDBS

Guildford, Storbritannien, 10th September 2018 - IDBS, ett ledande företag inom plattformar för vetenskaplig informatik, meddelade idag att Christian Marcazzo har tillträtt som Vice President och General Manager med omedelbar verkan.

Christian kommer att ansvara för att driva IDBS och utveckla verksamheten inom Informatics Solutions för Danaher Plattform för biovetenskap.

Christian kommer att ha P&L-ansvar, inklusive att fastställa affärsstrategin, identifiera framtida tillväxt genom att utvärdera organiska och oorganiska möjligheter, driva ett felfritt genomförande av strategierna för försäljning och professionell service, genomföra färdplanen för nya produkter samt attrahera och utveckla ett vinnande team.

"Jag är glad över att få ansluta mig till det begåvade och engagerade teamet på IDBS," sa Christian.

"IDBS teknik är ryggraden i många organisationers FoU-arbete och gör det möjligt för dem att fånga, hantera och rapportera kritiska forskningsdata. Jag tror att kombinationen av IDBS expertis inom plattformar för vetenskaplig informatik och Danaher:s affärssystem och globala räckvidd kommer att bidra till långsiktig tillväxt och innovation för våra kunder."

"Vi befinner oss i en tid av extraordinära förändringar - tillväxten av nya individanpassade och biologiska terapier, det förändrade vårdlandskapet på alla marknader, den ökande externaliseringen av FoU-arbete och framväxten av molnet är alla krafter för omvandling och innovation på hela life science-marknaden. IDBS har varit ledande när det gäller att samarbeta med kunder för att hantera dessa förändringar, och jag tror att vi är väl positionerade för att fortsätta att göra det."

Christian kommer till IDBS från PerkinElmer Informatics, där han var VP Analytics & Search, och har arbetat för företag som TIBCO, Spotfire och LION bioscience i Storbritannien, USA och Tyskland. Han har haft ledande globala roller inom försäljning, marknadsföring och produktledning.

Christian har en kandidatexamen i molekylär- och cellbiologi från University of California, Berkeley. Han kommer att vara baserad på IDBS huvudkontor i Guildford, Storbritannien.

IDBS blev en del av Danaher CorporationLife Sciences-plattformen i slutet av 2017 och anslöt sig till företag som SCIEX, Phenomenex, Beckman Coulter Life Sciences, Pall, Leica Microsystems och Molecular Devices.

Om IDBSKontakta oss

Fler nyheter