Event | 13 februari 2018

Bioteknikdagarna

Kom till IDBS på Biotechnology Days, en konferens som samorganiseras av BIO Deutschland och Council of German BioRegions.

Sedan 2010 har arrangörerna anordnat German Biotech Days, ett årligt tvådagarsevenemang som erbjuder ett forum för alla intressenter inom Tysklands bioteknikscen att utbyta åsikter och erfarenheter. Evenemanget har vuxit kontinuerligt under åren och har blivit den ledande nätverksplattformen för den tyska bioteknikindustrin.

DBT är en mötesplats för mer än 800 representanter från näringsliv, vetenskap och myndigheter, inklusive partners från finansieringsinstitut och offentlig förvaltning. Genom en rad föredrag, paneldiskussioner och frukostsessioner diskuterar konferensen förutsättningarna för innovation inom bioteknik och det breda utbudet av biotekniska tillämpningar.

IDBS Associates Närvarande:

J.T Kaminski - Direktör för tekniska tjänster

Sarah Burgess - Marknadschef på fältet

Om IDBSKontakta oss

Fler nyheter