Evenemang den 27 november 2017

Global Pharma R&D Informatics-kongress

Besök oss på Bås 4 för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att hålla din informatik på rätt spår. Byt ditt visitkort mot en gratis kaffe eller delta i vår Hot Wheels-tävling lagom till jul!

Vår VP, Marketing, Laurence Painell, kommer också att tala vid evenemanget om Dag 1, spår 2: Systemintegration och optimering av arbetsflöden kl. 15.00. Han kommer att tala om "Informatics landscape trends for R&D in the next 10 years - what is happening now and what should we expect as scientist and data scientist."

Frågor som tas upp i denna presentation är bland annat:

  • Vilka krav ställer den framväxande vetenskapen på leverantörer av informatik? Vetenskapen kräver nu mycket mer än vad man trodde var möjligt för bara 10 år sedan.
  • Vad är molnet och den nya tekniken som redan håller på att förändra hur vi tänker kring data inom FoU - att stödja de vetenskapliga trenderna på kort sikt men samtidigt säkerställa långsiktigheten.
  • Förändringen av det vetenskapliga arbetsflödet och effekterna på "säkerhet", dataöverföring, kommunikation och rapportering - hur vi tror att saker och ting ser ut och vad som faktiskt händer i den verkliga världen

 

Om du vill boka ett 1-2-1-möte
vänligen maila vår Chef för affärsutveckling EMEA, Graham Sanger.

 

Vi ser fram emot att träffa dig i Lissabon! Läs mer om detta här.

Om du vill veta mer om vår plattform för vetenskaplig informatik, The E-WorkBook Cloud och hur det bidrar till att forma framtiden, anmäl dig till detta webbinarium: "Att uppnå operativ excellens i laboratoriet" med vår kund Bayer eller ta en titt på vår webbplats.

Om IDBSKontakta oss

Fler nyheter