WebinarsCloud microservices inzetten en beheren in een GxP-omgeving

Cloud Microservices inzetten en beheren in een GxP-omgeving

Microservice-architectuur is een benadering waarbij een applicatie wordt ingezet als een verzameling losjes gekoppelde onafhankelijke services. Door microservices te gebruiken, kunnen SaaS-leveranciers elke microservice ontwikkelen, implementeren en schalen zonder de andere services te beïnvloeden, wat de snelle levering van nieuwe functies vergemakkelijkt. De snelle levering van nieuwe versies van microservices vormt een uitdaging voor klanten die werken in gereguleerde omgevingen die vereisen dat het systeem in een gevalideerde staat wordt gehouden.   

Discussieer mee over de voordelen van microservice-architectuur en benaderingen voor het implementeren en beheren van SaaS-oplossingen met behulp van microservice-architectuur in GxP gereguleerde omgevingen.

In deze sessie leer je meer over:

  • Overzicht en voordelen van microservice-architectuur
  • Overwegingen voor het inzetten en kwalificeren van microservices voor systemen die worden gebruikt in GxP-omgevingen
  • Aanpak van de inzet en het beheer van microservices voor GxP-omgevingen

 

Sprekers: 

Brian Hobbs - Directeur Engineering (BioPharma Lifecycle Management)

Brian ontwikkelt al meer jaren software dan hij wil toegeven. Hij is begonnen als ontwikkelaar, heeft de overstap gemaakt naar leiderschap en begeleidt nu de engineeringteams bij het maken van veilige, schaalbare en veerkrachtige software ter ondersteuning van biologische en farmaceutische producten. ontdekking van geneesmiddelen ontwikkeling.  

Gedurende zijn tijd bij IDBS heeft hij de producten zien evolueren van desktop naar web en van on-premise naar SaaS, waardoor IDBS haar wereldwijde klantenbestand beter kan ondersteunen.  

Hij is een nerd in hart en nieren, houdt van nieuwe technologie en is een bron van slechte grappen (tot groot ongenoegen van zijn collega's). 

 

Jim Brooks - GxP-oplossing eigenaar, IDBS 

Jim Brooks is de GxP Solution Owner voor het IDBS Polar Platform. Hij is verantwoordelijk voor het definiëren van de processen en procedures en het coördineren en uitvoeren van de activiteiten die nodig zijn om gekwalificeerde GxP systemen en oplossingen voor onze klanten. Zijn langdurige carrière omspant meer dan 20 jaar in de biofarma waar hij verantwoordelijk was voor het valideren, implementeren en beheren van laboratoriuminformatiesystemen in GxP gereguleerde omgevingen. 

Nu on demand bekijken

Nu op aanvraag bekijken!

Meer webinars