WebinarsTableau: Klantervaring verbeteren met analytics

Webinar | Tableau - Klantervaring verbeteren met analytics: Hoe IDBS Externe Analytics gebruikt om betrokkenheid te bevorderen

Ontdek hoe IDBS, een toonaangevende leverancier van R&D-technologie en -oplossingen, samenwerkt met Tableau om self-service analytics te integreren in de IDBS-suite van producten om klanten een geïntegreerde, interactieve en visuele analytics-ervaring te bieden. Door Tableau te integreren, is het IDBS Analytics-platform een gamechanger geworden in de markt van R&D-oplossingen. digitale transformatie voor zijn branche - ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot data-intelligentie door de gebruikerservaring te stroomlijnen. Het biedt hun klanten een eenvoudige weergave, die volledige datavisualisatie en analytische besluitvorming stimuleert.

In deze sessie hoor je:

  • De uitdagingen waarmee IDBS op de markt werd geconfronteerd en de kansen die zij zagen.
  • Waarom ze ervoor kozen om samen te werken met Tableau's Embedded Analytics Solution in plaats van er zelf een te bouwen.
  • Hoe analytics waarde zal toevoegen aan hun klanten en de innovatie die IDBS ziet voor de toekomst.

Bekijk On-Demand:

Meer webinars