Evenement | 16 januari 2020

BioAsia 2020 - Vandaag voor morgen

BioAsia 2020 onderzoekt de capaciteiten waarin Life Sciences bedrijven vandaag moeten investeren om te gedijen en morgen waarde te creëren.

Wereldwijd blijven de traditionele grenzen tussen therapeutica, medische technologieën, consumentenapparatuur en IT vervagen door de opkomst van beter geïnformeerde consumenten in de gezondheidszorg, nieuwe technologieën en de alomtegenwoordigheid van gegevens en analyses. Deze snel evoluerende superfluïde markt zet life sciences bedrijven onder druk om hun bedrijfsmodellen te veranderen en hun producten en diensten te personaliseren. De vraag waar life sciences bedrijven zich dringend over moeten buigen is hoe ze zich moeten voorbereiden op de toekomst.

We zullen voor de eerste keer als bedrijfssponsor aanwezig zijn op BioAsia 2020. Kom en bezoek ons op stand #9 in de grote hal. Alle details zijn beschikbaar op de BioAsia website.

Over IDBSNeem contact met ons op

Meer nieuws