Evenement 26 april 2019

Europees forum voor bioanalyse

IDBS zal van 20 tot 22 november aanwezig zijn in het Hesperia Hotel in Barcelona. We zullen op stand B22 laten zien hoe onze Bioanalysis Solution u kan helpen. De IDBS Bioanalysis Solution biedt een complete suite van onderling verbonden workflows die bioanalyse van kleine en grote moleculen ondersteunen.

Klik voor meer informatie over wat de IDBS Bioanalysis Solution voor u kan betekenen hier.

Stel je voor! - Een nieuwe bioanalytische zonsopgang

Een bericht van EBF: Voor onze 12th symposium nodigen we je uit om Stel je voor: A Nieuwe bioanalytische aarde. Net zoals de gewaagde astronauten uit de jaren zestig zich de impact van hun reis op de samenleving van vandaag konden voorstellen, willen wij nederig in hun voetsporen treden en deze droom voor Bioanalyse waarmaken. Dit jaar laten we de verbeelding aan u over en nodigen we u uit om een abstract in te dienen in een van de '4-Is'

En net als in 2018 plannen we weer 5 parallelle workshops in de middag van dag 2.

Klik voor meer informatie op hier.

Over IDBSNeem contact met ons op

Meer nieuws