Evenement 27 november 2017

Wereldwijd farmaceutisch R&D informaticacongres

Bezoek ons op Stand 4 om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw informatica op de rails te houden. Ruil je visitekaartje in voor een gratis kopje koffie of doe mee aan onze Hot Wheels wedstrijd, net op tijd voor Kerstmis!

Onze VP Marketing, Laurence Painell, zal ook spreken op het evenement over Dag 1, Spoor 2: Systeemintegratie en workflowoptimalisatie om 15:00 uur. Hij zal het hebben over de "Informaticalandschap trends voor R&D in de komende 10 jaar - wat gebeurt er nu en wat mogen we verwachten als wetenschapper en data scientist."

Vragen die in deze presentatie aan bod komen zijn onder andere:

  • Welke eisen stellen de opkomende wetenschappen aan informatica aanbieders? De wetenschap vraagt nu veel meer dan 10 jaar geleden voor mogelijk werd gehouden.
  • Wat is de cloud en wat zijn de nieuwe technologieën die nu al de manier veranderen waarop we denken over gegevens in R&D - de wetenschapstrends op de korte termijn ondersteunen, maar een lange levensduur garanderen.
  • Het veranderende gezicht van wetenschappelijke workflow en de gevolgen voor "veiligheid", gegevensoverdracht, communicatie en rapportage - hoe we denken dat dingen eruit zien en wat er in de echte wereld gebeurt

 

Als je een 1-2-1 afspraak wilt maken
stuur een e-mail naar onze Hoofd bedrijfsontwikkeling EMEA, Graham Sanger.

 

We zien je graag in Lissabon! Lees hier meer.

Als je meer wilt weten over ons wetenschappelijk informatica platform The E-WorkBook Schrijf je dan in voor dit webinar: "Operationele uitmuntendheid bereiken in het lab". met onze klant Bayer of neem een kijkje op onze website.

Over IDBSNeem contact met ons op

Meer nieuws