WebinarerImplementering og styring af cloud-mikrotjenester i et GxP-miljø

Implementering og styring af cloud-mikrotjenester i et GxP-miljø

Microservice-arkitektur er en tilgang, hvor en applikation implementeres som en samling løst koblede uafhængige tjenester. Ved at bruge mikrotjenester kan SaaS-leverandører udvikle, implementere og skalere hver mikrotjeneste uden at påvirke de andre tjenester, hvilket letter den hurtige levering af nye funktioner. Den hurtige levering af nye versioner af mikrotjenester er en udfordring for kunder, der arbejder i regulerede miljøer, som kræver, at systemet opretholdes i en valideret tilstand.   

Deltag i en diskussion om fordelene ved mikroservice-arkitektur og tilgange til implementering og styring af SaaS-løsninger, der bruger mikroservice-arkitektur i GxP regulerede miljøer.

I denne session vil du lære om:

  • Oversigt og fordele ved mikroservice-arkitektur
  • Overvejelser om udrulning og kvalificering af mikrotjenester til systemer, der bruges i GxP-regulerede miljøer
  • Tilgang til udrulning og styring af mikrotjenester i GxP-regulerede miljøer

 

Talere: 

Brian Hobbs - Teknisk direktør (BioPharma Lifecycle Management)

Brian har udviklet software i flere år, end han vil indrømme. Han startede som udvikler og er nu leder og vejleder ingeniørteamene i at skabe sikker, skalerbar og modstandsdygtig software til at understøtte biologiske lægemidler og opdagelse af lægemidler udvikling.  

I løbet af sin tid hos IDBS har han set produkterne udvikle sig fra desktop til web og fra on-premise til SaaS, hvilket har gjort det muligt for IDBS bedre at understøtte deres globale kundebase.  

Han er en nørd i hjertet, elsker ny teknologi og er en kilde til dårlige vittigheder (til stor fortrydelse for hans kolleger). 

 

Jim Brooks - ejer af GxP-løsning, IDBS 

Jim Brooks er den GxP Løsningsejer for IDBS Polar-platformen. Han er ansvarlig for at definere processer og procedurer samt koordinere og udføre de aktiviteter, der er nødvendige for at levere kvalificerede GxP systemer og løsninger til vores kunder. Hans mangeårige karriere strækker sig over 20 år inden for biopharma, hvor han var ansvarlig for validering, implementering og styring af laboratorieinformationssystemer i GxP regulerede miljøer. 

Se on demand nu

Se on demand nu!

Flere webinarer