WebinarerTableau: Forbedring af kundeoplevelsen med analyser

Webinar | Tableau - Forbedring af kundeoplevelsen med analyser: Hvordan IDBS bruger eksterne analyser til at fremme engagementet

Oplev, hvordan IDBS, en førende leverandør af R&D-teknologi og -løsninger, har indgået et samarbejde med Tableau om at integrere selvbetjeningsanalyser i IDBS' produktsortiment for at give kunderne en integreret, interaktiv og visuel analyseoplevelse. Ved at integrere Tableau er IDBS Analytics-platformen blevet en game changer inden for digital transformation for sin branche - at sikre, at alle har adgang til dataintelligens ved at strømline brugeroplevelsen. Det giver deres kunder et enkelt overblik, som tilskynder til fuld datavisualisering og analysedrevet beslutningstagning.

I denne session vil du høre:

  • De udfordringer, IDBS stod over for på markedet, og de muligheder, de så.
  • Hvorfor de valgte at samarbejde med Tableau's Embedded Analytics Solution i stedet for at bygge en selv.
  • Hvordan analyse vil skabe værdi for deres kunder, og hvilken innovation IDBS ser for fremtiden.

Se On-Demand:

Flere webinarer