Pressemeddelelse | 6. november 2018

IDBS fortsætter sin ekspansion med vigtige udnævnelser

IDBS, der er førende inden for videnskabelige informationsplatforme til virksomheder, annoncerede i dag udnævnelsen af Graeme Dennis til Pre-Clinical Pharma Commercial Director, Abhay Kini til Director of Product Management og April Pisek til Solutions Consultant. Disse udnævnelser styrker IDBS' evne til at vise vejen ved at hjælpe R&D-organisationer med at skabe fremtidens laboratorier samt deres prækliniske fodaftryk på markedet for videnskabelig informatik og fremmer deres position som en af de førende globale udbydere af datastyringsløsninger og -tjenester til prækliniske og bioanalytiske organisationer.

Graeme Dennis vil være ansvarlig for at drive IDBS' ekspansion inden for videnskabelig informatikstrategi, implementering og integration.  Graeme har 15 års erfaring inden for præklinisk pharma- og forskningsinformatik og har haft ledende stillinger hos Accentures LabAnswer, Dotmatics, Vanderbilt University Medical Center og Harvard University. Han har en bachelorgrad i kemi fra Vanderbilt University og bor i Boston, MA.

Abhay Kini vil hjælpe med at levere IDBS' vision om et digitalt laboratorium og drive produktmarketing, -styring og -strategi. Abhays karriere strækker sig over 15 år inden for R&D og konsulenttjenester inden for biovidenskab, hvor han har haft stillinger hos Waters Corporation, Medidata Solutions og Oracle. Han har en ph.d. i kemi fra Purdue University i West Lafayette, Indiana, og har forsket i lugtesansens molekylære grundlag på Columbia University.

April Pisek medbringer et årtis ekspertise inden for kvantitativ bioanalyse og udvikling af lægemidler støtte til små biotek- og store medicinalvirksomheder. Før hun kom til IDBS, arbejdede April hos AIT Bioscience, hvor hun havde en række forskellige stillinger, herunder ELN Administrator, opbygning af skabeloner lige fra prøveforberedelse til antistof mod lægemidler. Hun har en bachelorgrad i kemi fra Ball State University og bor i Indianapolis, Indiana.

Disse udnævnelser følger den tidligere annoncering af Christian Marcazzo, General Manager hos IDBS.

sagde Christian Marcazzo: "At tiltrække talenter som Graeme, Abhay og April understreger vigtigheden af at bringe videnskabeligt talent ind i vores produkt- og go-to-market-strategi. Disse udnævnelser giver os dyb domæneekspertise og en grundlæggende forståelse af, hvordan teknologi hjælper vores kunder med at opdage og udvikle nye behandlingsformer."

Graeme Dennis, Pre-Clinical Pharma Commercial Director hos IDBS, siger: "Jeg er glad for at komme til IDBS - deres anvendelse af digitale teknologier, der transformerer videnskabelige og laboratoriemæssige processer, har sat standarden for videnskabelige informatik-løsninger. Jeg ser frem til at bidrage til denne præstation, når vi fortsætter med at udvikle kommercielle applikationer i de kommende år."

Abhay Kini, direktør for Product Management hos IDBS, siger: "Jeg er meget glad for at få mulighed for at blive en del af IDBS. Jeg ser frem til at bidrage med min erfaring og mine færdigheder til et team, der er engageret i at levere det højeste niveau af kundetilfredshed på tværs af alle aspekter af virksomheden."

April Pisek, Solutions Consultant hos IDBS, siger: "Når det drejer sig om at støtte lægemiddeludvikling, er IDBS' teknologi og engagement i at levere en service af høj kvalitet, der er defineret ud fra kundens synspunkt, en vigtig grund til, at jeg kom til virksomheden. Jeg er glad for at være en del af det team, der leverer denne innovation og sikrer, at IDBS fortsætter sin vækstkurve."

Graeme og Abhay vil rapportere til Scott Weiss, Vice President, Product Strategy, og April vil rapportere til Rehan Malik, Head of Strategic Business Consulting Services.

Om IDBSKontakt os

Flere nyheder