Pressemeddelelse | 10. september 2018

Christian Marcazzo tiltræder som vicepræsident og general manager hos IDBS

Guildford, Storbritannien, 10th September 2018 - IDBS, en førende virksomhed inden for videnskabelige informatikplatforme, meddelte i dag, at Christian Marcazzo er tiltrådt som vicepræsident og general manager med øjeblikkelig virkning.

Christian vil være ansvarlig for at drive IDBS og udvide Informatics Solutions-forretningen i virksomheden. Danaher Platform for biovidenskab.

Christian vil have P&L-ansvar, herunder at fastlægge forretningsstrategien, identificere fremtidig vækst ved at evaluere organiske og uorganiske muligheder, drive fejlfri udførelse af strategierne for salg og professionel service, udføre den nye produktkøreplan og tiltrække og udvikle et vinderteam.

"Jeg er glad for at blive en del af det talentfulde og dedikerede team hos IDBS," sagde Christian.

"IDBS' teknologi er rygraden i mange organisationers F&U-indsats og gør det muligt for dem at indsamle, administrere og rapportere om kritiske forskningsdata. Jeg tror, at kombinationen af IDBS' ekspertise inden for videnskabelige informationsplatforme til virksomheder og Danaher's forretningssystemer og globale rækkevidde vil være en drivkraft for langsigtet vækst og innovation for vores kunder."

"Vi befinder os i en tid med ekstraordinære forandringer - væksten i nye personaliserede og biologiske terapier, det ændrede sundhedslandskab på alle markeder, den stigende eksternalisering af F&U-arbejde og fremkomsten af skyen er alle kræfter, der skaber forandringer og innovation på tværs af life science-markedet. IDBS har været førende i samarbejdet med kunderne om at håndtere disse ændringer, og jeg mener, at vi er godt positioneret til at fortsætte med at gøre det."

Christian kom til IDBS fra PerkinElmer Informatics, hvor han var VP Analytics & Search, og han har arbejdet for virksomheder som TIBCO, Spotfire og LION bioscience i Storbritannien, USA og Tyskland. Han har haft ledende globale roller inden for salg, marketing og produktstyring.

Christian har en BA i molekylær- og cellebiologi fra University of California, Berkeley. Han får base i IDBS' hovedkvarter i Guildford, Storbritannien.

IDBS blev en del af Danaher Corporation's Life Sciences-platform i slutningen af 2017 og sluttede sig til virksomheder som SCIEX, Phenomenex, Beckman Coulter Life Sciences, Pall, Leica Microsystems og Molecular Devices.

Om IDBSKontakt os

Flere nyheder