Begivenhed den 13. juni 2017

Kongres om bioproduktion

Kom og besøg os på vores stand, #37, og få chancen for at vinde og få en snak med en af vores eksperter om, hvordan du holder din informatik på sporet. Gå heller ikke glip af Dr. Paul Denny-Gouldsons præsentation kl. 10.30 den 18. oktober.

Bioproces i den nye tidsalder: Bioproces er en kritisk del af NBE-udviklingscyklussen og er i løbet af de sidste par år blevet mere og mere standardiseret. I dette foredrag vil vi diskutere de grundlæggende datastyrings- og rapporteringselementer, der kræves for at understøtte udviklingen af cellelinjer, opskalering af fermentering, optimering af oprensning og analytisk testning. Sammen med datahåndtering og rapportering af procesudvikling er der krav om integration med instrumenter og systemer til dataindsamling i realtid. Vi vil udforske disse emner og undersøge de forretningsmæssige fordele i detaljer ved hjælp af kundecases og beviser fra den virkelige verden på, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør, når man planlægger, implementerer og driver en platform til datastyring af procesudvikling fra udvikling til produktion.

Du kan få flere oplysninger og tilmelde dig på deres hjemmeside: https://lifesciences.knect365.com/bioproduction/

Om IDBSKontakt os

Flere nyheder